Benco Cookies

klok 15 min.

oven-afbeelding-zwart 15 min.

Voor: 15 a 20 stuks

 

Ingrediënten

125 g zachte boter

80 g bruine suiker

200 g bloem

30 g Benco Instant Choco Korrels

20 g cacao

1 theelepel gemalen kaneel

1 ei

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180ºC
  • meng in een kom de zachte boter en bruine suiker door elkaar. Gebruik hiervoor een houten spatel
  • Voeg de bloem, Benco Instant Choco korrels, cacao, kaneel en het ei toe. Meng alles goed door elkaar.
  • Verdeel het deeg over 10 gelijke bolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk iets plat of gebruik een cookie cutter.
  • Bak de koekjes in het midden van de oven in ca. 10-15 minuten.
  • Leg op een rooster en laat afkoelen.

Variatie Tip: voeg 100 g pinda’s of walnoten grof gemalen door het deeg.