Algemene voorwaarden

Artikel 1 – Definities

  1. Actievoorwaarden: de actievoorwaarden zoals beschreven in deze PDF.
  2. Ambtman: Ambtman Jr. Import Export BV, gevestigd in Barendrecht en kantoorhoudende in Barendrecht (2991 LG) aan Oosteinde 15, gebruiker van deze Actievoorwaarden en organisator/aanbieder van de iPad-actie.

Artikel 2 – De Actie

  1. Actie: de consument krijgt bij ieder Benco-product in originele verpakking aangeschaft een sticker met een uniek nummer. Als de consument meerdere Benco-producten koopt, krijgt de consument dus meerdere stickers/unieke nummers. De consument kan vervolgens op de website van Benco (www.benco.nl) het deelnameformulier invullen en deelnemen aan de iPad-actie.
  1. De Actieperiode: Tot en met 14 april 2017 kan de consument zich registreren.
  1. In totaal zullen 50.000 stickers worden uitgegeven.
  1. Op 17 april 2017 vindt de trekking binnen de geregistreerde nummers plaats.
    De trekking zal op onpartijdige wijze geschieden.
  1. De winnaars worden vanaf 1 mei 2017 zowel telefonisch als per e-mail op de hoogte gebracht. De cadeaus zullen uiterlijk op 8 mei 2017 worden uitgereikt.

 

Artikel 3 – Deelnemer

  1. Iedere consument met een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland en ouder dan 18 jaar op het moment van deelname mag deelnemen aan de iPad-actie. Ambtman is gerechtigd hiervan bewijs te vragen.
  1. De deelnemer dient te beschikken over een bestaand e-mailadres. Deelnemers die onvolledige of valse adressen gebruiken kunnen door Ambtman worden uitgesloten van deelname.
  1. Medewerkers van Ambtman of van aan Ambtman gelieerde ondernemingen alsmede alle personen die direct of indirect bij (de organisatie van) de iPad-actie of de prijzen (hierna: cadeaus) zijn betrokken (zoals verkooppunten of distributeurs), zijn uitgesloten van deelname.

Artikel 4 – De deelname

  1. De consument neemt deel aan de iPad-actie door het deelnameformulier op de website van Benco (www.benco.nl) in te vullen en de Actievoorwaarden te accepteren.
  1. De consument dient op het deelnameformulier haar/zijn naw- gegevens, e-mailadres en het unieke nummer van de sticker in te vullen.
  1. Registratie is alleen mogelijk nadat een Benco-product is aangeschaft in één van de verkooppunten zoals bedoeld in artikel 2.1.
  1. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.
  1. De deelnemer kan alleen gedurende de actieperiode deelnemen aan de iPad-actie en uitsluitend op de in artikel 2.1 beschreven wijze. Indien de deelnemer niet tijdig, niet op de voorgeschreven wijze, of anderszins onvolledig zijn inzending inlevert, wordt hij zonder nader bericht uitgesloten van deelneming.
  1. In geval van misbruik, fraude, manipulatie of omzeiling van de actievoorwaarden is Ambtman gerechtigd om deelnemers uit te sluiten.

Artikel 5 – Cadeaus en kansspelbelasting

  1. Voor het winnen van een cadeau is het van belang dat er aan de actievoorwaarden wordt voldaan en dat het deelnameformulier volledig en naar waarheid is ingevuld.
  1. De winnaars dienen voor het in ontvangst nemen van hun cadeau de originele sticker te overleggen.
  1. De deelnemers kunnen met dit promotionele kansspel een iPad winnen
  1. De cadeaus zijn strikt persoonlijk, niet inwisselbaar voor geld, goederen en/of diensten.
  1. De winnaar dient over de cadeau kansspelbelasting te betalen. Ambtman zal deze verplichting van de winnaars overnemen.
  1. Ambtman dient de kansspelbelasting (als inhoudingsplichtige) over het cadeau af te dragen.
  1. Ambtman houdt een overzicht bij van de winnaars en van de waarde van de uiteindelijk uitgekeerde cadeaus.

Artikel 6 – Uitsluiting Aansprakelijkheid

  1. Ambtman is op geen enkele wijze aansprakelijk voor kosten of aanvullende uitgaven die de deelnemer zou moeten maken in verband met (het uitkeren of gebruik van) het cadeau.
  1. Behoudens opzet of bewuste roekeloosheid van de leidinggevende ondergeschikten van Ambtman, is Ambtman niet aansprakelijk voor – maar niet beperkt tot – (letsel)schade welke het gevolg is of verband houdt met:

– (het uitkeren van of gebruik van) het cadeau;

– de deelname aan de iPad-actie;

– de storingen (van welke aard dan ook) in de software, de computer, het netwerk, het internet, de website, waardoor al dan niet de registratie van de deelnemer niet, gebrekkig, vertraagd of te laat door Ambtman wordt ontvangen;

– druk-, spel-, zet- of andere fouten, technische of andere problemen en onjuistheden;

– de afwezigheid van Ambtman-producten of stickers bij verkooppunten;

– de eventuele gebreken van het cadeau;

– voor verlies en diefstal van het cadeau.

Artikel 7 – Klachten

Met vragen, klachten of opmerkingen kan een ieder zich wenden tot de klantenservice van Ambtman via Postbus, 2990 AB Barendrecht of info@ambtman.nl

 

Artikel 8 – Privacy

  1. Alle persoonsgegevens die in het kader van de iPad-actie van deelnemers worden verkregen worden strikt vertrouwelijk en in overeenstemming met de geldende privacywetgeving behandeld.
  2. De deelnemer erkent en aanvaardt door zijn/haar deelname aan de iPad-actie dat hij/zij Ambtman de toestemming verleent om zijn/haar persoonsgegevens te verzamelen via het deelnameformulier en op de website te verwerken in het kader van de iPad-actie om op deze manier de organisatie en het goede verloop van de iPad-actie te verzekeren. De deelnemer heeft het recht op toegang en op verbetering van zijn/haar persoonsgegevens.
  3. De persoonsgegevens van de deelnemers zullen uitsluitend worden gebruikt door Ambtman in het kader van deze iPad-actie.

Artikel 9 – Gedragscode

  1. Dit promotionele kansspel voldoet aan de Gedragscode Promotionele Kansspelen van het Ministerie van Justitie. Klachten over dit spel kunt u schriftelijk richten tot het Ministerie van Justitie, Projectbureau Kansspelen, Postbus 20301, 2500 EH Den Haag, 070-370 4620, kansspelen@minjus.nl.

Artikel 10 – Slotbepalingen

  1. Ambtman is gerechtigd deze Actievoorwaarden (zonder opgaaf van reden) te wijzigen.
  2. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
  3. Over de uitslag van de trekking kan niet worden gecommuniceerd. Trekkingen en bekendmakingen zijn definitief.